Als u heeft bedacht welke plannen u met uw tuin wilt laten uitvoeren, kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om een persoonlijk gesprek met u aan te gaan. Dan nemen wij met u door welke wensen u heeft en op welke manier we dat zouden kunnen realiseren.

Bestratings- & tuinbedrijf Dost heeft voorbeeld foto’s van projecten. Hieruit kunt u misschien ook inspiratie opdoen.

Er zijn veel soorten verschillende tuinen. Wilt u misschien een tuin die is ingericht op uw kinderen? Of wilt u een romantische tuin? Of een tuin die super strak is ingericht? Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Bij elke aanvraag willen wij langskomen om de situatie goed in te kunnen schatten. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de hoeveelheid zand of tuinaarde wat gebruikt zal gaan worden, we bespreken met u de tegel of stenen keuze, we kijken welke beplanting er in uw tuin aanwezig is of welke beplanting u zou willen,  kortom  we gaan na wat er nodig is om uw tuinwensen uit te kunnen werken.

Naar aanleiding van ons persoonlijk gesprek, en nadat met u het definitieve plan is vastgesteld, wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. U zult versteld staan dat de prijzen in verhouding tot andere stratenmakers en hoveniers  mee zullen vallen. Dit kan omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn en vanuit huis werkzaam zijn.

Nadat u de offerte heeft ontvangen en u tevreden bent met de uit te voeren plannen en daarvoor uw goedkeuring heeft gegeven, gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

Als de tuin klaar is vegen we de bestrating in met zand en we leveren de tuin schoon op, zodat u direct kunt gaan genieten!